Πατάτες "σαν" τηγανητές

Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χορτοφαγική, vegan

Υλικά 

  • 1 κιλό πατάτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι-ρίγανη ανάλογα την προτίμηση

 Οδηγίες

  1. Κόβω τις πατάτες όπως για τηγάνισμα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ τις ανακατεύω καλά με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το αλάτι.
  3. Τις τοποθετώ σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC στον αέρα μέχρι να ροδίσουν, 25-45 λεπτά ανάλογα με το πόσο χοντροκομμένες είναι.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συνταγή, διατροφική ή σε ότι αφορά την παρακευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.