Μοσχαρίσια μπιφτέκια με βρώμη

Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, χαμηλών υδατανθράκων, χωρίς λακτόζη

Υλικά 

  • 1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κρεμμύδια στο μούλτι
  • 2 μέτριες ντομάτες στο μούλτι
  • 8 κ.σ. νιφάδες βρώμης
  • 3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  • 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ρίγανη
  • 4 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαΐντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι-πιπέρι ανάλογα την προτίμηση

 Οδηγίες

  1. Ζυμώνω όλα τα υλικά και πλάθω μικρά μπιφτέκια.
  2. Τα τοποθετώ σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και ψήνω στους 180οC στον αέρα για 20 λεπτά.
  3. Τα γυρίζω από την άλλη πλευρά και ψήνω άλλα 10 λεπτά περίπου.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συνταγή, διατροφική ή σε ότι αφορά την παρακευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.