Συμβουλές

Το πιο πιθανό είναι να έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια, εκτός από το συνηθισμένο γάλα ζωικής προέλευσης, στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ μπορεί κανείς να βρει πληθώρα επιλογών από γάλατα διαφόρων τύπων. Ένα από αυτά είναι και το γάλα αμυγδάλου.


Ολοένα περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι το αυξημένο σωματικό βάρος και η παχυσαρκία σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου όπως του μαστού, του παχέος εντέρου και του προστάτη. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι οι ασθενείς με καρκίνο που είναι παχύσαρκοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν παρενέργειες από τη θεραπεία, υποτροπή και θνησιμότητα, ενώ έχουν και αυξημένο κίνδυνο για συννοσηρότητα από καρδιαγγειακά νοσήματα και διαβήτη.


Μας βοηθούν πραγματικά οι δίαιτες αποτοξίνωσης; Σε αυτό το βίντεο η Πηνελόπη Δουβόγιαννη, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc, RD μας μιλά για την αποτοξίνωση του οργανισμού και για το πώς μπορούμε να έχουμε καλή υγεία.


© 2018 Pinelopi Douvogianni. All Rights Reserved. Powered by NGSOL