Απώλεια σωματικού βάρους

Χάστε βάρος τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά!

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το διαιτολόγιο που σας ταιριάζει και να σας μάθουμε να τρώτε υγιεινά συμπεριλαμβάνοντας τα φαγητά που σας αρέσουν στη διατροφή σας

Η Πηνελόπη Δουβόγιαννη έχει πολυετή εμπειρία στην διαχείριση του βάρους και συζητώντας μαζί σας θα καταρτίσει για εσάς το διαιτολόγιο που σας ταιριάζει με στόχο να χάσετε βάρος, να μάθετε να τρώτε σωστά συμπεριλαμβάνοντας τα αγαπημένα σας φαγητά στην διατροφή σας και να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Σε κάθε συνεδρία η διαιτολόγος θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχολογία σας και θα χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς για να σας ενθαρρύνει και να σας κινητοποιεί. Παράλληλα θα σας εκπαιδεύει σταδιακά σε θέματα διατροφής ώστε στο τέλος της συνεργασίας σας να έχετε μάθει τα "μυστικά" της επιτυχημένης διαχείρισης του βάρους. Δηλαδή να γίνετε ο διαιτολόγος του εαυτού σας!

Μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της συνεργασίας σας η διαιτολόγος θα σας προτείνει υγιεινές συνταγές και θα αναπροσαρμόζει σε κάθε συνεδρία το διαιτολόγιο σας (ανάλογα με τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης, των ιατρικών σας εξετάσεων, της καθημερινότητάς σας αλλά και της διάθεσής σας!). Πάνω από όλα όμως θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας αφιερώνει χρόνο για να ακούσει οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με την διαχείριση του βάρους.

Η Πηνελόπη Δουβόγιαννη είναι ειδικευμένη με μεταπτυχιακές σπουδές στην παχυσαρκία (MSc Obesity Science and Management, Robert Gordon University, UK) και είναι μέλος του Expert Group της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.


© 2018 Pinelopi Douvogianni. All Rights Reserved. Powered by NGSOL